Szakalaka813 Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca Cześć, Drukowana chi-ha w 35 z open source'owego projektu przeskalowana ze skali 1:48. Model potratowałem jako typową zabawę i kolejny poligon do testowania nowych rzeczy Na kilku fotkach razem z mniejszym, wcześniej ukończonym bratem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Lipca Share Napisano 20 Lipca Co ma symulowac to czarne pod wieżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 20 Lipca Autor Share Napisano 20 Lipca 12 minut temu, patrykd napisał: Co ma symulowac to czarne pod wieżą? Fakt, ciężko się domyślić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Super wymalowany, ubrudzony i zmęczony. Fajna odmiana od pancernego mainstreamu drugiej wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 21 Lipca Share Napisano 21 Lipca Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 23 Lipca Share Napisano 23 Lipca Super zmalowany:) że tak powiem przełamałeś monotonne modele życiem które wsadziłeś w ten model 10/10 . Mimo iż 2 wojna to nie moje klimaty to ten model wyjątkowo mi się podoba, gratuluję udanego dzieła !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi