karwas Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Witam, mam pytanko.. Jestem posiadacze lotniskowca Hiryu z Fujimi 1:350, zestaw zawiera kilka blaszek fototrawionych oraz lufy toczone. Jednak w zestawie nie ma instrukcji do tych trawionek. Jest jakaś dostępna instrukcja, czy tylko opcja radź se sam?? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 13 Sierpnia Share Napisano 13 Sierpnia Ten model wystepuje w przynajmniej 7 wersjach. Numer katalogowy daj. Te blachy i lufy przychodzą z nim czy ktoś dokupil i po prostu wrzucił do pudla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 16 Sierpnia Autor Share Napisano 16 Sierpnia Jest to Fujimi 600161. Blachy są w zestawie. Zestaw można obejrzeć na Mojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 18 Sierpnia Autor Share Napisano 18 Sierpnia Dziękuję za zainteresowanie, napisałem do producenta podeślą mi instrukcje. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi