MWALLO Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Witam Przedstawiam figurkę firmy Alpine Miniatures, do pomalowania zostały , czapka,buty,armelband, chusta oraz pas + ogólne poprawki- Jest to druga figurka w moim dotychczasowym modelarstwie, także prosze o wyrozumiałość Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 MWALLO pomalowałeś buty na czarno a są to buty tropikalne. W zależności od producenta były one w kolorach jasnozielonych, piaskowych, jasnobrązowym - cielęcym. Reszta jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Buty to tylko podkład, będą jeszcze malowane- musze dokupić jeszcze palete barw Vallejo bo te farby są genialne do figur ( póki co tylko mundur nimi malowałem) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Aha, to ja się jeszcze spytam tylko jakich konkretnie Vallejo używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Konkretnie w tym przypadku użyłem koloru Dessert Yellow oraz Silver Grey jako kolorów do cieniowania, podkład to Vallejo Air (Sand Yellow). Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Sorry że przytaczam motywy z gier, ale w call of duty 2 Ci kolesie z DAK mieli buty jasnoniebieskie ??? mogą takie być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 w call of duty 2 Ci kolesie z DAK mieli buty jasnoniebieskie Chyba na głowę upadłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 w call of duty 2 Ci kolesie z DAK mieli buty jasnoniebieskie ??? mogą takie być??? No daj spokój! Nie wzoruj się na grach. Bo w nich równie dobrze kolesie z DAK mogą biegać piłami mechanicznymi zamiast karabinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 wiem właśnie powiedziałem "Sorry" bo nie byłem pewien, interesuję się 8 armią brytyjską a nie DAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 interesuję się 8 armią brytyjską a nie DAK To po jaką cholerę wciskasz ludziom kity, że w Call of Duty 2 DAK-owcy mają niebieskie buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 To po jaką cholerę wciskasz ludziom kity... Stanę trochę w obronie... mogą takie być??? to było pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 no ale poważnie biegają tam w takim kolorze, a tak pozatym figurka spoko, bardzo dynamiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 no ale poważnie biegają tam w takim kolorze Nie pierdziel głupot... To wiem jak rozwiązać ten spór - zrób screena podczas gry temu szkopowi i wklej na forum w tym temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Aleksie, a uwierzyłbyś grze czy historii ???, jakby w cod oficerki były różowe to byś na figurkach je też na różowo pomalował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi