Thalgonis Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Hej, StuG III Ausf.E – końcówka wojny, kwiecień 1945 Edytowane 25 Sierpnia przez Thalgonis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Bardzo ładny model. Delikatne brudzenie z kurzem idealnie trafia w moje gusta. Model wygląda naturalnie "terenowo" a jednocześnie nic nie zakrywa. Kamuflaż też rzadko spotykany. Podoba się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia No już tam bez przesady z tą ładnością, na plus kamuflaż, tobołki też fajnie ułożone, na minus gąski nie zachodzą w kolo lewe, podpory anten malowane innym kolorem, a juz największy hit to szpary na kątownikach na dupie, przy setkach modeli co skleiłeś , to bym się nie spodziewał że takie babole puszczasz , słabo, ale jeszcze podstawka to może zaszpachlujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 52 minuty temu, Evildead napisał: ... to szpary na kątownikach na dupie, tu nie wiem o czym mówisz... 53 minuty temu, Evildead napisał: ... przy setkach modeli co skleiłeś Pudło! Ten ma nr 98! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia (edytowane) w 2;33 widać Edytowane 25 Sierpnia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia Filmik pokazuje wersję A a mój to E - nie wiem, może potem zmienili Po za ty mi się podoba taki SF (już zmieniam tytuł) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Malowanie jak u ciebie spoko tylko dociśnij i doklej gąskę bo nienaturalnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Sierpnia Share Napisano 26 Sierpnia Ładny model. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi