witek Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Powitać wszystkich! Po tegorocznym MTMie postanowiłem wreszcie coś zbudować...było kilka pomysłów ale mijając się kiedyś z konwojem Dann-Transów zdecydowałem się na Dafa 105XF w barwach tej firmy. Pierwotnie ma to być 105XF SSC w wersji 6x2. Z racji tego że ostatnimi czasy dużo pracuję i wolnego czasu mam naprawdę mało, aktualizacje będą bardzo rzadko, także może to być naprawdę dłuuuga relacja z budowy. Rozpocząłem dosyć nietypowo bo od kabiny... Odciąłem schodki i skleiłem do kupy część kabiny. Podłubałem tez trochę przy ramie, ale narazie nie ma co pokazywać. POZDRAWIAM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eKrystian Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Witku projekt godny uwagi ! Zaczynasz dobrze. Życzę powodzenia Pozdrawiam,eKrystian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Też siadam na widowni i bardzo chętnie będę śledził twoją relacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maslo Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Ładnie wygląda narazie ale przepraszam że odrazu się przyczepie, na kabinie za oknem kierowcy jest jakby czarna farba albo czarne "coś".Spróbuj to usunąć ;) Zasiadam w I rzędzie i oglądam relacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts