adam juszczak Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Mój kolejny model w skali 1/72. Model Dragona , malowany farbami Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 napisz jak się go sklejało, gdzie były z nim problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 Problem był ze spasowaniem połówek kadłuba,poza tym ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Fajne odpryski. Git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Bardzo fajny model i fajnie, że to dioramka, tez będę musiał cos takiego zrobić. Tu kilka fotek Sd.Kfz.251 z MWP - W-wa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Model super git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 A ja się będę czepiał. Aha. Zazdrosny jestem. :] Skrajnie obrysu. Wymiana na drut jest konieczna. Dużo by to dodało temu modelowi. Antena to chyba lekkie przegięcie(ale mogę się mylić) Dobra, nic więcej nie wymyślę, modelik okej. A możę jednak dałbym silniejszego washa, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Października 2008 Autor Share Napisano 21 Października 2008 Drut nie bardzo,bo ma przekrój jednakowy na całej długości,natomiast w oryginale średnica anteny u podstawy była grubsza niż na końcu. Tak przynajmniej widać na oryginalnych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Modelik ładny Widać, że włożyłeś w niego dużo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 No, no! Ile to ma centymetrów, w tej smerfowej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Ładny, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 nie bardzo,bo ma przekrój jednakowy na całej długości,natomiast w oryginale średnica anteny u podstawy była grubsza niż na końcu Chodzi mi o zrobienie z drutu skrajni, nie anteny, tą możesz sobie zrobić z byle czego np. wyciągniętej ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 21 Października 2008 Share Napisano 21 Października 2008 Jak na siedem-dwójke to naprawde fajny model Ci wyszedł . Razi mnie brak kalek , chociazby blach rejestracyjnych , na 4 zdjęciu od dołu zwłaszcza to daje się we znaki , przydałaby się tam rejestracja nawet średnio zabrudzona , ale to moje zdanie , ogółem model miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 21 Października 2008 Autor Share Napisano 21 Października 2008 Kalek nie dałem ponieważ akurat ten konkretny model nie posiadał oznakowań ( Ledwoch.SdKfz.251). Co do skrajni, grubość jej wydaje się rzeczywiście za duża. W dokumentacji jest kilka zdjęć z bardzo bliska które które to pokazują,ale była to już musztarda po obiedzie. Ale dzięki za uwagi,postaram się aby następnebyły już lepsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi