hamp Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września Dzisiaj znalazłem w sieci; Rozpoczął się Pierwszy Przeciwlotniczy Festiwal Modelarski w Koszalinie (msn.com) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 15 Września Share Napisano 15 Września Śmignęła mi informacja, że modeli było plus minus 100 na tym konkursie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września Share Napisano 16 Września 11 godzin temu, Sjmport napisał: Śmignęła mi informacja, że modeli było plus minus 100 na tym konkursie. To źle czy dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 16 Września Autor Share Napisano 16 Września Ja uważam, że patrząc na bardzo wąską specjalizację imprezy to całkiem sporo. Ile artylerii jest na konkursach? Bywa że klika-kilkanaście modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 16 Września Share Napisano 16 Września 1 godzinę temu, Xmen napisał: To źle czy dobrze? Dobrze. Biorąc pod uwagę wąski temat. Tak jak wspomniał @hamp artylerii jako takiej często na konkursach są znikome ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 18 Września Share Napisano 18 Września https://gk24.pl/podsumowano-wyniki-i-przeciwlotniczego-festiwalu-modelarskiego-w-koszalinie/ar/c1-18814319 Tutaj wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi