Thalgonis Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Pamiętam, że robiłem go kiedyś tylko Stummela w białym kamuflażu. Może bym sobie go sprawił. Fajnie wygląda ten też. Obserwuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 25 Września Autor Share Napisano 25 Września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września (edytowane) Tak sobie pomyślałem, że może z kolegą Cibą byście jakieś zmagania stworzyli np kto więcej modeli w tydzień zrobi? Edytowane 26 Września przez Seb 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września Autor Share Napisano 26 Września 45 minut temu, Seb napisał: Tak sobie pomyślałem, że może z kolegą Cibą byście jakieś zmagania stworzyli np kto więcej modeli w tydzień zrobi? To nie ta liga Kondzio ma zawsze kilka(naście?) rozgrzebanych - u mnie to góra dwa - trzy Te po-hotelowe wykańczanie to wyjątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września (edytowane) * kilkadziesiąt ale jeszcze dwóch brakuje mi chyba to trzeba będzie coś zacząć. Na warsztacie powoli już nie mam miejsca na modele. Edytowane 26 Września przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września Jesteś pewien koloru tej gaśnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września (edytowane) 1 godzinę temu, _OldMan_ napisał: Jesteś pewien koloru tej gaśnicy ? Nie, tak podał AFV. PS. spoko, jest w tytule SF Edytowane 27 Września przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września A tak na marginesie, jak oceniasz wyrób AFV ? Składalność, jakość plastiku, przejrzystość instrukcji ? Mam na oku parę modeli, ale nie wiem czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 27 Września Autor Share Napisano 27 Września Bardzo dobra składalność. Instrukcje do d... (sporo błędów). Plastik miękki - coś w rodzaju ICM (od ukraińców bardziej). Kolor bardzo wkurzający: g... widać nie szczegóły, chociaż one są, po malowaniu się ujawniają W pudle z tą 251-ką brakowało jednej ramki - musiałem dwie części dorabiać (na szczęście proste). Wychodzi na to, że trzeba uważać - kupowałem w sklepie, nie od kogoś... Co do tego konkretnego modelu, to chyba najlepszy esdek 251 jaki sklejałem (zrobiłem do tej pory 4). Robiłem od nich jeszcze sd.kfz. 11 - podobne zarzuty jak wyżej (tyle że ramki były wszystkie ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Tą 11 to mam w składziku. Ogólnie te AFV Cluby to w miarę przyjemnie zestawy. Churchille są fajne. Ten wyżej też fajny - ciekawy. No a wykonanie też spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi