peter Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 ja właśnie chcałem żeby był w błocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=1eZCDFoiX0I Pełnometrażowy ruski film o afganie Mnóstwo ujęć ruskiego sprzętu Film w paru miejscach drastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 22 Października 2008 Autor Share Napisano 22 Października 2008 Pełnometrażowy ruski film o afganieMnóstwo ujęć ruskiego sprzętu Film w paru miejscach drastyczny ja specjalnie przed tym modelem obejrzałem "Bestie" (polecam, ale fanów lotnictwa będą drażnić śmigłowce) i "9-taja rota" (nikomu nie trzeba przedstawiać ) tego jeszcze nie widziałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 Tutaj masz dosyć dużo zdjęć z wojny afgańskiej, strona po stronie może coś znajdziesz: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=117915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Października 2008 Share Napisano 22 Października 2008 To jest fajne, nie tylko dla pojazdów z Afganistanu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 (edytowane) dzieki 93mati ale militaryphotos.net już oglądałem skala72 to udowadnia że błota mogłem dać więcej Edytowane 24 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Października 2008 Autor Share Napisano 23 Października 2008 (edytowane) o ludzie znalazłem foto tego egzemplarza którego zrobiłem i oczywiście to inna wersja niż moja, a co najgorsze mogłem tą wersje wykonać Edytowane 4 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 23 Października 2008 Share Napisano 23 Października 2008 Dlaczego sądzisz, że to inna wersja? Przez wieżę? To ten sam wariant ZSU, ale wcześniejsza modernizacja (twoje zdjęcie...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 Dlaczego sądzisz, że to inna wersja? Przez wieżę? To ten sam wariant ZSU, ale wcześniejsza modernizacja (twoje zdjęcie...) no właśnie a mogłem zrobić taką samą wieże i miałbym 100 % pewność że taki tam jeździł ale mimo to nadal mi sie podoba i pytanie do Was TA badziewną plame zasłonić plandeką czy może czerwoną flagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 23 Listopada 2008 Autor Share Napisano 23 Listopada 2008 (edytowane) no jak dałem juz ten temat to ga jakoś skończe pożegnanie z plamą, nie wiem jak to na zdjeciach wygląda ale w realu model wygląda lepiej, jeszcze musze troche poprawić bo na zdjęciu widze że troszke pobrudziłem model Jak to wygląda ? To pierwsza w życiu plandeka rozłożona na pojeździe. Edytowane 4 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 Dla mnie git... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 23 Listopada 2008 Share Napisano 23 Listopada 2008 slabo, bo widac przerwanie materialu. ile warstw chusteczki dales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 24 Listopada 2008 Autor Share Napisano 24 Listopada 2008 slabo, bo widac przerwanie materialu. ile warstw chusteczki dales? to akurat zrobiłem specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 24 Listopada 2008 Share Napisano 24 Listopada 2008 eeee, wyglada jak mokry papier toaletowy popraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Listopada 2008 Share Napisano 25 Listopada 2008 A nie możesz położyć jakiejś cienkiej "szmaty", a później ją podrasować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 25 Listopada 2008 Autor Share Napisano 25 Listopada 2008 A nie możesz położyć jakiejś cienkiej "szmaty", a później ją podrasować ?? roziwń swoja myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 27 Listopada 2008 Share Napisano 27 Listopada 2008 Witam.Modelik OK tylko saldat za bardzo się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Listopada 2008 Autor Share Napisano 28 Listopada 2008 Witam.Modelik OK tylko saldat za bardzo się błyszczy. a figurka sie aż tak nie błyszczy ale ją też poprawie żołnierz jest niedokończony troche nad nim popracowałem, może foty wrzuce, a może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi