winrich Napisano 22 Października 2024 Napisano 22 Października 2024 Taka relaksacyjna figurka. Parę rzeczy mi nie wyszło, nad kurtką namęczyłem się srogo, a efekt wyszedł poniżej oczekiwań. Podobnie dłonie. Natomiast najbardziej jestem zadowolony z kapelusza. 9 Cytuj
Michal_1981 Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 Ee tam. Najlepiej wyszła ośmiorniczka i włochate brzucho. Cytuj
winrich Napisano 23 Października 2024 Autor Napisano 23 Października 2024 11 godzin temu, Michal_1981 napisał: Ee tam. Najlepiej wyszła ośmiorniczka i włochate brzucho. Dzięki. Ja to nawet jestem trochę zazdrosny o to boskie ciało, bo się podoba mojej małżonce Cytuj
zaruk Napisano 23 Października 2024 Napisano 23 Października 2024 3 godziny temu, winrich napisał: Dzięki. Ja to nawet jestem trochę zazdrosny o to boskie ciało, bo się podoba mojej małżonce Grażka zawsze miała wyrafinowany gust. Mimo, że krasnal, to szczególnie muszę pochwalić brodę, a i całość zgrabnie wyszła. Nie znam się ale mam wrażenie, że to był trudny projekt. Tym większe brawa. Cytuj
winrich Napisano 24 Października 2024 Autor Napisano 24 Października 2024 @zaruk TO NIE KRASNAL rzadko to piszę, ale broda jeszcze lepiej wygląda na żywo. Czy trudny projekt? Chyba w sumie nie, malowało się jakoś bezstresowo. Dawał możliwości naniesienia wielu poprawek, bez konieczności zmywania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi