winrich Napisano 22 Października Share Napisano 22 Października Taka relaksacyjna figurka. Parę rzeczy mi nie wyszło, nad kurtką namęczyłem się srogo, a efekt wyszedł poniżej oczekiwań. Podobnie dłonie. Natomiast najbardziej jestem zadowolony z kapelusza. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Fajna figurka. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października Ee tam. Najlepiej wyszła ośmiorniczka i włochate brzucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 23 Października Autor Share Napisano 23 Października 11 godzin temu, Michal_1981 napisał: Ee tam. Najlepiej wyszła ośmiorniczka i włochate brzucho. Dzięki. Ja to nawet jestem trochę zazdrosny o to boskie ciało, bo się podoba mojej małżonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Października Share Napisano 23 Października 3 godziny temu, winrich napisał: Dzięki. Ja to nawet jestem trochę zazdrosny o to boskie ciało, bo się podoba mojej małżonce Grażka zawsze miała wyrafinowany gust. Mimo, że krasnal, to szczególnie muszę pochwalić brodę, a i całość zgrabnie wyszła. Nie znam się ale mam wrażenie, że to był trudny projekt. Tym większe brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października @zaruk TO NIE KRASNAL rzadko to piszę, ale broda jeszcze lepiej wygląda na żywo. Czy trudny projekt? Chyba w sumie nie, malowało się jakoś bezstresowo. Dawał możliwości naniesienia wielu poprawek, bez konieczności zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi