Thomson9 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Witam! Model zrobiony prawie 2 lata temu, w tym roku przeszedł renowacje Sklejony jak widać..amatorsko, starałem się poprawić wszystko co mogłem i o to efekty: Alanger 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Fajny modelik troche swieci ale... I tylnie koło wypadło z lekka, super błoto wygląda jkby na jakiejś ruskiej wsi robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Faktycznie bardzo fajnie błotko wyszło. Ogólnie model fajnie styrany. Ma swój klimacik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Mi też się bardzo błotko podoba, może opiszesz po krótce jak je zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Dzięki wielkie. Co do tego kółka..mówiłem że model był dawno sklejany A błotko... drobny piasek z nad morza, farbki olejne. Jak wyschło przetrałem suchym pigmentem piaskowym Agamy. To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Bardzo fajne błotko i kurzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Wygląda jak po przejechaniu rajdu, po błocie i kamieniach... Według mnie przesadziłeś z szybami w kabinie.... Są nazbyt brudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Według mnie przesadziłeś z szybami w kabinie.... Są nazbyt brudne... Lepsze to niż litry kleju na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Aaaa... Czyli tak to zamaskowałeś?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 W pewnym sęsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi