7model Posted November 4, 2024 Share Posted November 4, 2024 (edited) Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. German Pzkpfw IV Ausf.H Medium Tank Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00920 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 690,00zł Edited November 9, 2024 by 7model Dodanie nowych modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
7model Posted November 4, 2024 Author Share Posted November 4, 2024 Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. Sd.Kfz.182 King Tiger with Henschel & Porsche turret Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00910 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Razem z modelem dodatki: Aber 16L-03 – dwie sztuki Voager Model PE16003 AtakModel – ZM-1601 Moja propozycja cenowa: 900,00zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
7model Posted November 4, 2024 Author Share Posted November 4, 2024 Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. US M-ATV MRAP Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00930 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 440,00zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
7model Posted November 4, 2024 Author Share Posted November 4, 2024 Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. MaxxPro MRAP Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00931 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 460,00zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
7model Posted November 4, 2024 Author Share Posted November 4, 2024 (edited) Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. SU-100 SPG Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00915 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 600,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- T-34/76 Model 1943 Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00903 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 380,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- T-34/85 Model 1944 "Factory No.174" Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00904 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 380,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Renault FT Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1004 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 350,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.Kpfw. II Ausf. C A/B/C Modified (Sd.Kfz.121) (French Camp.) Producent: GECKO MODELS Numer katalogowy: 16GM0007 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 450,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.kpfw II (Sd.Kfz. 121) Ausf. F (North Africa & Italian Front) Producent: GECKO MODELS Numer katalogowy: 16GM0009 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 490,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.Kpfw.I Ausf.A Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1008 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 350,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kleiner Panzerbefehlswagen 1 3in1 Sd.Kfz.265 Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1017 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 420,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Panzerjager IB mit 7.5cm StuK 40 L/48 Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1018 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 290,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- M8 Greyhound US Light Armoured Car Producent: ANDY'S HOBBY Numer katalogowy: AHHQ - 008 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 420,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sd. Kfz. 251/1 Ausf.D Producent: DAS WERK Numer katalogowy: 16005 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 480,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- M4A1 Sherman Medium Tank Late Producent: I LOVE KIT Numer katalogowy: 61617 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 750,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Edited November 13, 2024 by 7model Dodanie nowych modeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted November 4, 2024 Share Posted November 4, 2024 Priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts