7model Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada (edytowane) Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. German Pzkpfw IV Ausf.H Medium Tank Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00920 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 690,00zł Edytowane 9 Listopada przez 7model Dodanie nowych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. Sd.Kfz.182 King Tiger with Henschel & Porsche turret Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00910 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Razem z modelem dodatki: Aber 16L-03 – dwie sztuki Voager Model PE16003 AtakModel – ZM-1601 Moja propozycja cenowa: 900,00zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. US M-ATV MRAP Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00930 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 440,00zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. MaxxPro MRAP Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00931 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 460,00zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7model Napisano 4 Listopada Autor Share Napisano 4 Listopada (edytowane) Witam kolegów. Człowiek się starzeje a modeli jeszcze masa. Coraz mniej czasu. Pora się rozstać z nadmiarem zestawów. Pod młotek idą modele czołgów w skali 1/16. Wszystkie modele są jak nowe, ramki w foliach. W instrukcji są zaznaczona nazwy ramek wykreślaczem, cel takiego zabiegu – zawsze nowy model sprawdzam czy jest zgodny co do ilości ramek i dodatków. Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. SU-100 SPG Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00915 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 600,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- T-34/76 Model 1943 Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00903 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 380,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- T-34/85 Model 1944 "Factory No.174" Producent: TRUMPETER Numer katalogowy: 00904 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 380,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Są to wielkie pudła i paczkomat odpada z racji rozmiaru przesyłek. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Renault FT Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1004 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 350,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.Kpfw. II Ausf. C A/B/C Modified (Sd.Kfz.121) (French Camp.) Producent: GECKO MODELS Numer katalogowy: 16GM0007 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 450,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.kpfw II (Sd.Kfz. 121) Ausf. F (North Africa & Italian Front) Producent: GECKO MODELS Numer katalogowy: 16GM0009 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 490,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pz.Kpfw.I Ausf.A Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1008 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 350,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kleiner Panzerbefehlswagen 1 3in1 Sd.Kfz.265 Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1017 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 420,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Panzerjager IB mit 7.5cm StuK 40 L/48 Producent: TAKOM Numer katalogowy: 1018 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 290,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- M8 Greyhound US Light Armoured Car Producent: ANDY'S HOBBY Numer katalogowy: AHHQ - 008 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 420,00zł Wysyłka Paczkomat – 15,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sd. Kfz. 251/1 Ausf.D Producent: DAS WERK Numer katalogowy: 16005 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 480,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- M4A1 Sherman Medium Tank Late Producent: I LOVE KIT Numer katalogowy: 61617 Skala: 1/16 Stan: Nowy z prywatnej kolekcji Ramki: fabrycznie w folii Moja propozycja cenowa: 750,00zł Wysyłka Kurier DPD – 30,00zł Edytowane 13 Listopada przez 7model Dodanie nowych modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 4 Listopada Share Napisano 4 Listopada Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi