bart1710 Napisano 14 Listopada Share Napisano 14 Listopada (edytowane) Jakiś czas temu ukończyłem ten model i teraz postanowiłem go wrzucić tutaj może kogoś zainteresuje Model był z Trumpeter'a, Kamera w moim telefonie nie jest najlepsza, więc zdjęcia są, jakie są. Jeśli jednak kogoś zainteresowałem, mogę spróbować wykopać starą lustrzankę i zrobić zdjęcia na niej Parę nowych zdjęć do odpowiedzi wrzuciłem, nie są najlepsze niestety Edytowane 15 Listopada przez bart1710 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 7 godzin temu, bart1710 napisał: mogę spróbować wykopać starą lustrzankę i zrobić zdjęcia na niej To ja poczekam. I zrób zdjęcia w ładnym otoczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1710 Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Jako że talentu do fotografii nie mam za grosz zdjęcia nie są najlepsze, otoczenie w sumie też jest nie najlepsze ale to jest najlepiej jak byłem w stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada Boże złoty. Duża kartka biała sztuk dwie w papierniczym dla jednolitego tła !! to nie jest majątek. Plus dwie lampki po bokach dla zgrabnego oświetlenia .. Czy to, aż tak dużo do ogarnięcia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aidenstorm Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 17 godzin temu, bart1710 napisał: Jako że talentu do fotografii nie mam za grosz zdjęcia nie są najlepsze, otoczenie w sumie też jest nie najlepsze ale to jest najlepiej jak byłem w stanie Zrób jeszcze jedno zdjęcie dobrym aparatem i będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1710 Napisano 16 Listopada Autor Share Napisano 16 Listopada Mieszkam na zadupiu większym i nie ma papirniczego w promieniu 30km niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada A prześcieradło i żelazko masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada Świetny model, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1710 Napisano 16 Listopada Autor Share Napisano 16 Listopada dobry pomysł z tym prześcieradłem, spóbuje tak zrobić jak tylko znajdę ten aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aidenstorm Napisano Wtorek o 22:14 Share Napisano Wtorek o 22:14 W dniu 16.11.2024 o 17:21, bart1710 napisał: Mieszkam na zadupiu większym i nie ma papirniczego w promieniu 30km niestety A co z zamawianiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi