rod190 Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Dzień dobry, model zrobiony jakiś czas temu ale nie było ochoty na robienie zdjęć . Najlepiej spasowany model jaki wykonywałem, mam wrażenie że można go złożyć bez kleju. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Bardzo ładny, robi wrażenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Podoba się, jeszcze jakby dorzucić trochę uzbrojenia byłoby jeszcze ładniej. Niestety FineMolds jak i Hasegawa oprócz zbiorników nic nie dają. Trzeba dokupić firmowe lub obce aftermarkety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 17 Listopada Share Napisano 17 Listopada Ładnie wyszedł, zwłaszcza wyżarzona blacha za dyszami robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 Listopada Share Napisano 18 Listopada Podoba mi się . Zwłaszcza okolice dysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi