rod190 Napisano Niedziela o 12:06 Share Napisano Niedziela o 12:06 Dzień dobry, model zrobiony jakiś czas temu ale nie było ochoty na robienie zdjęć . Najlepiej spasowany model jaki wykonywałem, mam wrażenie że można go złożyć bez kleju. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 13:21 Share Napisano Niedziela o 13:21 Bardzo ładny, robi wrażenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano Niedziela o 13:30 Share Napisano Niedziela o 13:30 Podoba się, jeszcze jakby dorzucić trochę uzbrojenia byłoby jeszcze ładniej. Niestety FineMolds jak i Hasegawa oprócz zbiorników nic nie dają. Trzeba dokupić firmowe lub obce aftermarkety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Niedziela o 17:41 Share Napisano Niedziela o 17:41 Ładnie wyszedł, zwłaszcza wyżarzona blacha za dyszami robi wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Podoba mi się . Zwłaszcza okolice dysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Fajny model. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi