bart207skw Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu Witam. Z wielką ulgą zapraszam do galerii skończonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, bart207skw napisał: zapraszam do galerii No, ale dawaj fotki w tej galerii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu Teraz, Grzes napisał: No, ale dawaj fotki w tej galerii! kliknij na górze odnośnik i przeniesiesz sie do galerii w dziale śmigłowców - nie chciałem dublować galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, bart207skw napisał: kliknij na górze odnośnik i przeniesiesz sie do galerii w dziale śmigłowców No, ale ja to wiem. Wrzuć tu chociaż kilka fotek, żeby pustką nie wiało, a reszta w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 8 godzin temu Autor Share Napisano 8 godzin temu na prośbę kolegi Grzesia parę fotek - reszta i opis w odnośniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi