bart207skw Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Witam. Z wielką ulgą zapraszam do galerii skończonego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 36 minut temu, bart207skw napisał: zapraszam do galerii No, ale dawaj fotki w tej galerii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu Teraz, Grzes napisał: No, ale dawaj fotki w tej galerii! kliknij na górze odnośnik i przeniesiesz sie do galerii w dziale śmigłowców - nie chciałem dublować galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, bart207skw napisał: kliknij na górze odnośnik i przeniesiesz sie do galerii w dziale śmigłowców No, ale ja to wiem. Wrzuć tu chociaż kilka fotek, żeby pustką nie wiało, a reszta w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu na prośbę kolegi Grzesia parę fotek - reszta i opis w odnośniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi