jachud3 Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Cześć, Nadszedł czas pożegnać się z moim kompresorkiem, który służył długo i dobrze, ale nie może się równać z nowym lodówkowcem. AS18 - znany, lubiany, tłokowy, bezolejowy. Sprawny, dmucha bez problemów. Przy dłuższej pracy lubi się robić cieplutki. W komplecie przewód powietrzny z calowym gwintem wewnętrznym do aerografu, dorzucam też w gratisie matę antywibracyjną Tamiyi. Cena: 70 PLN + 20,99 wysyłka dużym InPostem (a najlepiej odbiór osobisty w Warszawie/Grodzisku Mazowieckim po uprzednim ustaleniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Listopada 2024 Share Napisano 26 Listopada 2024 Sorry za offtop, ale ta mata to faktycznie coś daje? Bo zastanawiam się od jakiegoś czasu ale nie wiem czy nie jest to zwykły gadżet jakich wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Listopada 2024 Autor Share Napisano 26 Listopada 2024 U mnie dała, bo bez tego wędrował mi kompresor po panelach. Na macie się nie rusza P.s. ogłoszenie do znalezienia na OLX z tańszą przesyłką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 26 Listopada 2024 Autor Share Napisano 26 Listopada 2024 Sprzedane, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi