piotrkur Napisano 27 Listopada Share Napisano 27 Listopada Nie mogłem się zdecydować w którym dziale to umieścić. :-)Jak w temacie-kupię,wymienię za inne dobro lub przygarnę za dobre słowo i chwalenie pod niebiosa dowolną wieżę do Shermana w 1:35.może być nie kompletna,byle była skorupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Grudnia Autor Share Napisano 5 Grudnia Nikt nie chce się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Grudnia Share Napisano 6 Grudnia Pisałem o tym pół roku temu, wysyłałem foty na whatsie a nadal szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Grudnia Autor Share Napisano 6 Grudnia Bo dalej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Bierz Pan te wypraski po moich shermanie w 1.35, bo zrobisz miejsca na inne pudło-leży i leży. Szukaj a znajdziesz, pod nosem też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Grudnia Autor Share Napisano 7 Grudnia To i tak za mało..jie złożę z tego wieży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Połówka z wlazem-piszesz nie kompletna może być. To już nie wiem, jakie plany teraz ale proponowałem. To szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Grudnia Autor Share Napisano 7 Grudnia 48 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Połówka z wlazem-piszesz nie kompletna może być. A drugą połówkę sobie doskrobię..Napisałem też że wystarczy sama skorupa..bez osprzętu bo ten sobie skompletuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Pisz priva, póki to jeszcze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi