piotrkur Napisano 27 Listopada 2024 Share Napisano 27 Listopada 2024 Nie mogłem się zdecydować w którym dziale to umieścić. :-)Jak w temacie-kupię,wymienię za inne dobro lub przygarnę za dobre słowo i chwalenie pod niebiosa dowolną wieżę do Shermana w 1:35.może być nie kompletna,byle była skorupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2024 Nikt nie chce się pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 6 Grudnia 2024 Share Napisano 6 Grudnia 2024 Pisałem o tym pół roku temu, wysyłałem foty na whatsie a nadal szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2024 Bo dalej szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 Bierz Pan te wypraski po moich shermanie w 1.35, bo zrobisz miejsca na inne pudło-leży i leży. Szukaj a znajdziesz, pod nosem też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2024 To i tak za mało..jie złożę z tego wieży.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 Połówka z wlazem-piszesz nie kompletna może być. To już nie wiem, jakie plany teraz ale proponowałem. To szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2024 48 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Połówka z wlazem-piszesz nie kompletna może być. A drugą połówkę sobie doskrobię..Napisałem też że wystarczy sama skorupa..bez osprzętu bo ten sobie skompletuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Grudnia 2024 Share Napisano 7 Grudnia 2024 Pisz priva, póki to jeszcze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Up ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 27 Lutego Share Napisano 27 Lutego (edytowane) Mam jakieś odpadki po szermanach ale zdaje się że bez lufy. Zainteresowany? Edytowane 27 Lutego przez Markuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 27 Lutego Autor Share Napisano 27 Lutego Pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi