Adamo722 Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia (edytowane) Witam P 11c w malowaniu z lata 1939 czołowego polskiego asa myśliwskiego Hieronima Franciszka Dudwała z 4 pewnymi zestrzeleniami we wrześniu 1939. Modelu nie polecam ja miałem zwichrowany kadłub i skrzydła oraz rozpadające się kalki. Malowanie wg instrukcji. Edytowane Niedziela o 12:59 przez Adamo722 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 8 Grudnia Share Napisano 8 Grudnia Adamo, Z tą tablicą przyrządów to lekko przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 11:58 Share Napisano Niedziela o 11:58 Czysto i schludnie. O tablicy już było, ja dorzucę kalki które siadły bardzo średnio. No i plus za temat . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 12:34 Autor Share Napisano Niedziela o 12:34 Godzinę temu, DobreMzimu napisał: Adamo, Z tą tablicą przyrządów to lekko przesadziłeś. Nie do konca wiem o co chodzi, za duży kąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 14:21 Share Napisano Niedziela o 14:21 1 godzinę temu, Adamo722 napisał: Nie do konca wiem o co chodzi, za duży kąt? Dokładnie. Pochylona była, ale nie aż tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 15:21 Autor Share Napisano Niedziela o 15:21 (edytowane) Tak wygląda w rzeczywistości Makro nie wybacza Edytowane Poniedziałek o 08:10 przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi