PiterATS Napisano 10 Grudnia 2024 Share Napisano 10 Grudnia 2024 Sprzedam model Zundappa 750 w skali 1:9, w edycji pakowanej dawniej przez Revella. Model sprzedaję jako złom, ponieważ nie jest sklejony do końca, ale jest w pełni kompletny. Wymaga w sumie pomalowania drobniejszych detali, dokończenia nanoszenia śladów eksploatacji i sklejenia. Model poprawiałem na bieżąco na podstawie różnych materiałów, które są w pudełku wydrukowane, a pozostałą niewydrukowaną część mogę podesłać mailowo. Malowanie jest luźną interpretacją planszy barwnej poniżej. Ze śladów eksploatacji i cieniowania to jest jedynie łosz na nie wszystkich elementach, trochę zacieków i rdzy na wydechu. Model na zdjęciach jest złożony jedynie na sucho. Całość jest rozłożona, niesklejona, przygotowana do wygodnego malowania, a wszystkie elementy bezpiecznie zapakowane w oryginalnym pudełku. Dla chętnego mogę zrobić więcej zdjęć. Model jest obecnie pakowany przez Italeri i sprzedawany w cenie średnio ok. 240zł. Ja proponuję 100zł za całość + koszty wysyłki lub odbiór osobisty w Opolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 10 Grudnia 2024 Share Napisano 10 Grudnia 2024 Biorę. Reszta na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 10 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2024 Sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi