PiterATS Napisano Wtorek o 15:27 Share Napisano Wtorek o 15:27 Sprzedam model Zundappa 750 w skali 1:9, w edycji pakowanej dawniej przez Revella. Model sprzedaję jako złom, ponieważ nie jest sklejony do końca, ale jest w pełni kompletny. Wymaga w sumie pomalowania drobniejszych detali, dokończenia nanoszenia śladów eksploatacji i sklejenia. Model poprawiałem na bieżąco na podstawie różnych materiałów, które są w pudełku wydrukowane, a pozostałą niewydrukowaną część mogę podesłać mailowo. Malowanie jest luźną interpretacją planszy barwnej poniżej. Ze śladów eksploatacji i cieniowania to jest jedynie łosz na nie wszystkich elementach, trochę zacieków i rdzy na wydechu. Model na zdjęciach jest złożony jedynie na sucho. Całość jest rozłożona, niesklejona, przygotowana do wygodnego malowania, a wszystkie elementy bezpiecznie zapakowane w oryginalnym pudełku. Dla chętnego mogę zrobić więcej zdjęć. Model jest obecnie pakowany przez Italeri i sprzedawany w cenie średnio ok. 240zł. Ja proponuję 100zł za całość + koszty wysyłki lub odbiór osobisty w Opolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Wtorek o 15:39 Share Napisano Wtorek o 15:39 Biorę. Reszta na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano Wtorek o 16:19 Autor Share Napisano Wtorek o 16:19 Sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi