Adrian800 Napisano Wtorek o 13:50 Share Napisano Wtorek o 13:50 Diorama przedstawia SDK.fz 222 między ruinami na jednej z ulic gdzieś w Polsce. Dla chętnych film z budowy dioramy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano Wtorek o 17:49 Share Napisano Wtorek o 17:49 Podoba mi się , koncepcja i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano Wtorek o 18:21 Autor Share Napisano Wtorek o 18:21 32 minuty temu, marcin70 napisał: Podoba mi się , koncepcja i wykonanie. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano Czwartek o 20:12 Share Napisano Czwartek o 20:12 Dobra robota. Filmik też jest pozytywny. Od razu widać, że to w Polsce, bo cegły fatalnie wypalone, Extra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano wczoraj o 06:22 Autor Share Napisano wczoraj o 06:22 10 godzin temu, Testament68 napisał: Dobra robota. Filmik też jest pozytywny. Od razu widać, że to w Polsce, bo cegły fatalnie wypalone, Extra, Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano wczoraj o 06:34 Share Napisano wczoraj o 06:34 Ciekaw jestem jak do 43 roku dotrwał plakat z września 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano wczoraj o 06:39 Autor Share Napisano wczoraj o 06:39 2 minuty temu, KFS-miniatures napisał: Ciekaw jestem jak do 43 roku dotrwał plakat z września 39 Cuda się zdarzają. Mógł ktoś nakleić w 43 z zapasów z 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi