bogdan78 Napisano Środa o 19:09 Share Napisano Środa o 19:09 witam ,mam taka prośbę ,jak malować żeby jak trzeba dokleić np klamki nie pobabrać modelu ?pozdro bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Środa o 20:08 Share Napisano Środa o 20:08 57 minut temu, bogdan78 napisał: witam ,mam taka prośbę, żeby pisać po polsku, wówczas jest szansa, iż ktoś zrozumie pytanie i pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Środa o 22:34 Share Napisano Środa o 22:34 (edytowane) 3 godziny temu, bogdan78 napisał: witam ,mam taka prośbę ,jak malować żeby jak trzeba dokleić np klamki nie pobabrać modelu ?pozdro bogdan Czy chodziło Tobie o : jak przykleić drobne elementy do pomalowanej powierzchni by jej nie uszkodzić ? Może coś w stylu microscale kristal klear ? (po wyschnięciu jest przezroczysty ale zawsze trzeba przemyśleć jak reagują z sobą używane produkty) Lub inne techniki. Pytanie dotyczy konkretnego modelu ? (wtedy najłatwiej o poradę ) Edytowane Środa o 23:02 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano Czwartek o 09:38 Share Napisano Czwartek o 09:38 Ja najczesciej przyklejam na CA a potem pryskam satynem albo matem zeby miejsce laczenia nie odroznialo sie od reszty modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan78 Napisano Czwartek o 18:32 Autor Share Napisano Czwartek o 18:32 mozna tak powiedzieć ,ja mam taki problem ze jak pomaluje model to potem jak chce dokleic male czesci to popabram ,jak zrobi tego zeby tego uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Czwartek o 18:35 Share Napisano Czwartek o 18:35 2 minuty temu, bogdan78 napisał: jak zrobi tego zeby tego uniknąć Ostrożnie.Mało kleju i bez pospiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi