Mariusz 72 Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca No to chyba nie pozostaje nic innego jak mocno porozjasniać wszystkie pudełeczka, pierścienie, dekle itp na kadłubie (patrząc od góry). Potem trochę washa i raczej bym nie kurzył więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca 15 godzin temu, Mariusz 72 napisał: Kurz się kłóci z washem. ŚWIĘTE, NAPRAWDĘ ŚWIĘTE SŁOWA... Strasznie go zakurzyłeś na poziomych płaskich powierzchniach. A z kolei kurzenie kół jezdnych pierwsza klasa. Zapocenia od smarów jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca Mam podobny problem z modelem ADGZ. Spartoliłem modulację i model wyszedł mdły. Zbyt mocno go rozjaśniłem. Potem próbowałem się ratować kurzeniem. Niewiele to pomogło, a może nawet jeszcze gorzej. Ostatecznie dotarło do mnie, że muszę go wykontrastować jak tylko się jeszcze da. No i cuduję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 10 Czerwca Autor Share Napisano 10 Czerwca Malowałem trawę to przeciągnąłem też delikatnie po górnej i przedniej płycie żeby zakryć cześć kurzu, chyba zapomniałem o jednej warstwie z rozjaśnieniami właśnie. I jedna rzecz o figurkach, mundury mają ładnie wydrukowane ale twarze nie mają detali, gorzej niż odlewy plastikowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 11 Czerwca Share Napisano 11 Czerwca Cześć. Na piva wysłałem fotki. Nie ma za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 16 Czerwca Autor Share Napisano 16 Czerwca Tak jakby tyle, przejrzę jeszcze zdjęcia i poprawię niedoróbki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Ładnie wyszły figurki, szczególnie twarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 17 Czerwca Autor Share Napisano 17 Czerwca 43 minuty temu, Lipstein napisał: Ładnie wyszły figurki, szczególnie twarze. Nope, to zdjęcia, tak dobieram żeby nie było dobrze widać. Niestety ale twarze tych figurek zostały wydrukowane źle i zbyt małej rozdzielczości, musiałem czyścić je ze schodków po druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi