fulcrum_29 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Witam Model jak w temacie skala 1:72 revell Model prosto z pudła,składał się dobrze ,śladowe ilości szpachli tylko kalki grube i kiepsko się kładło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Bardzo ładny model, choć kalkomanie troche się błyszczą. Brakuje też troszke jakiegoś "wash'a", cieniowania, czy czegoś takiego. Ogólnie jednak bardzo elegancki wirolotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Fajny ale faktycznie brakuje washa i trochę za brdzo się błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Jak już pisałem,kalki wyjątkowo grube i nawet set i sol nie dał rady no niestety musi się błyszczeć gdyż moje modele stoją na odkrytej półce i łatwiej jest Mi je utrzymać w czystości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 no bajka ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Szkoda, że nie jest trochę pocieniowany. No i przydałby się wash ale to koledzy już mówili. Podoba mi się malowanie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ładny wiatraczek. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Nie chciałem przesadzić z brudzeniem itp. Zaznaczyłem lekko tylko nity,to morska maszyna i chyba się zbytnio nie brudzi Ale miałem kiedyś sytuacje ,że kolega który oglądał moje modele stwierdził "szkoda że nie są w jakiejś gablocie bo się brudzą" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koks Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Niezły modelik, może dojdę kiedyś do tego poziomu, a wtedy sam machnę ale sea dragona. A powiedz mi jak zrobiłeś te zielone szybki u góry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Zielone szybki? Kupujesz farbke "clear"jaki kolor potrzebujesz i już ewentualnie lakier bezbarwny i dodać kolor jaki potrzebujesz i gotowe,tylko troszeczke 2-3kropelki na puszeczke Pozdrawiam a Sea Dragona poszukaj też jest w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi