Chudziutki Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam Może ktoś łaskawy mi pomoże Czym najlepiej usunąć z powierzchni modelu szpachlówkę MR.Putty White i Tamiya Putty? Niestety próby wykonania zimmeritu zakończyły się totalną porażką a szkoda żeby model Dragona poszedł na zmarnowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Obawiam się, że najlepszą metodą będzie mała "skrobanka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Debonder do klejów CA zmywa szpachlówkę Humbrola i Tamiyi (czyli te dwie też). Świeżą da się zmyć Zmywaczem Wamodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verelad Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Zaschnieta humbrola też sie poddaje wamodowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Chudziutki cleanlux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Niestety próby wykonania zimmeritu zakończyły się totalną porażką Co tam się stało?Ja właśnie też chciałbym zrobić zimmerit podobną szpachlówką. Była zbyt rzadka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Próbowałem Wamodem i nic natomiast Cleanlux działa w miarę dobrze Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi