Chudziutki Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Witam Może ktoś łaskawy mi pomoże Czym najlepiej usunąć z powierzchni modelu szpachlówkę MR.Putty White i Tamiya Putty? Niestety próby wykonania zimmeritu zakończyły się totalną porażką a szkoda żeby model Dragona poszedł na zmarnowanie Cytuj
erkamo Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Obawiam się, że najlepszą metodą będzie mała "skrobanka" Cytuj
reggy Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Debonder do klejów CA zmywa szpachlówkę Humbrola i Tamiyi (czyli te dwie też). Świeżą da się zmyć Zmywaczem Wamodu. Cytuj
verelad Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Zaschnieta humbrola też sie poddaje wamodowi. Cytuj
jager27 Napisano 2 Listopada 2008 Napisano 2 Listopada 2008 Niestety próby wykonania zimmeritu zakończyły się totalną porażką Co tam się stało?Ja właśnie też chciałbym zrobić zimmerit podobną szpachlówką. Była zbyt rzadka?? Cytuj
Chudziutki Napisano 2 Listopada 2008 Autor Napisano 2 Listopada 2008 Próbowałem Wamodem i nic natomiast Cleanlux działa w miarę dobrze Dzięki za rady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi