Geronimo Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Missouri w skali 1:200 ma 140 cm długości, to mój pierwszy okręt od trumpeter jakość produktu chyba najwyższa półka, wszystkie części pasują jak ulał, jeszcze nie wszystko skończone, wodowanie jak widać nie wyszło, nie zanurzył się na taki poziom jak powinien muszę go bardziej dociążyć, ale ogólnie robi wrażenie w pokoju pod tv Edytowane 8 Stycznia przez Geronimo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia (edytowane) Zmień dział Okręty i galerie Edytowane 8 Stycznia przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Mam nadzieję, że się wieża nie utopiła... 33 minuty temu, Geronimo napisał: Jaki to zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geronimo Napisano 8 Stycznia Autor Share Napisano 8 Stycznia 7 minut temu, HKK napisał: Mam nadzieję, że się wieża nie utopiła... Jaki to zestaw? Od Trumpeter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi