kowal76 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Pierwszy model w tym roku skończony. Jest nim Spitfire Mk IXC z zestawu Hasegawy w skali 1/48. Model jest skopany wymiarowo podobno, ale składał się bardzo przyjemnie. Z dodatków wykorzystałem tablicę Yahu, pasy, wydechy i koła Eduarda. Kalki są nie zestawowe, ale Techmod. Malowany farbkami Gunze. Jeśli chodzi o zgodność z oryginałem, to pewnie zawaliłem sprawę . W sumie znalazłem tylko jedno zdjęcie tej maszyny Aleksandra Gabszewicza. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia dla mnie jest OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Na szybki ogląd w telefonie podoba się. Fajna Złośnica . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi