kowal76 Napisano Piątek o 10:39 Share Napisano Piątek o 10:39 Pierwszy model w tym roku skończony. Jest nim Spitfire Mk IXC z zestawu Hasegawy w skali 1/48. Model jest skopany wymiarowo podobno, ale składał się bardzo przyjemnie. Z dodatków wykorzystałem tablicę Yahu, pasy, wydechy i koła Eduarda. Kalki są nie zestawowe, ale Techmod. Malowany farbkami Gunze. Jeśli chodzi o zgodność z oryginałem, to pewnie zawaliłem sprawę . W sumie znalazłem tylko jedno zdjęcie tej maszyny Aleksandra Gabszewicza. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano Piątek o 10:42 Share Napisano Piątek o 10:42 dla mnie jest OK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 15:39 Share Napisano Piątek o 15:39 Na szybki ogląd w telefonie podoba się. Fajna Złośnica . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi