Constructor Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Wiem, że to może głupie pytanie, ale dla bezpieczeństwa własnego i sprzetu lepiej zapytam. Czy bejca + aerograf to dobre połączenie? Ostatnio malowałem bejcą biurko i dość szybko schła. Na instrukcji nie ma tez podane czym ją zmywac, więc nie za bardzo wiem czy czyszczenie cleanluxem będzie dobrym rozwiązaniem Wiem, że to pytanie może się ywdac dziwne, ale jak rozwalę aerograf to nie będzie mnie stać na nowy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 nie wiemy jaką masz bejcę, ja stosowałem taką: problemów żadnych nie było, aero myłem wodą i whitespiritem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 FAZZY_bez_humoru chyba nie ma różnic takich drastycznych między bejcami więc skoro mówisz, że woda da rade i white spirit, to zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi