Constructor Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Wiem, że to może głupie pytanie, ale dla bezpieczeństwa własnego i sprzetu lepiej zapytam. Czy bejca + aerograf to dobre połączenie? Ostatnio malowałem bejcą biurko i dość szybko schła. Na instrukcji nie ma tez podane czym ją zmywac, więc nie za bardzo wiem czy czyszczenie cleanluxem będzie dobrym rozwiązaniem Wiem, że to pytanie może się ywdac dziwne, ale jak rozwalę aerograf to nie będzie mnie stać na nowy :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 nie wiemy jaką masz bejcę, ja stosowałem taką: problemów żadnych nie było, aero myłem wodą i whitespiritem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 FAZZY_bez_humoru chyba nie ma różnic takich drastycznych między bejcami więc skoro mówisz, że woda da rade i white spirit, to zaryzykuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts