sas55 Napisano 16 Sierpnia Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Dzień dobry, Po defiladzie znalazłem jak na razie taki filmik z którego wynika w jakiej kolejności jechały Abramsy. 1. GROMADA 2. FOX 3. GAJOWNICZEK 4. GNIEW 5. HAROLD 6. HARPIA 7. HITMAN 8. GERALT 9. GUSTLIK 10. GROT najciekawszy z punktu widzenia modelarza Edytowane 17 Sierpnia przez sas55 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia 19 godzin temu, sas55 napisał: Po defiladzie znalazłem jak na razie taki filmik z którego wynika w jakiej kolejności jechały Abramsy. 1. GROMADA 2. FOX 3. GAJOWNICZEK 4. GNIEW 5. NAZWY NIE UDAŁO MI SIĘ ODCZYTAĆ 6. HARPIA 7. NIE SFILMOWANY 8. GERALT 9. GUSTLIK 10. GROT najciekawszy z punktu widzenia modelarza Te brakujące to: 5. HAROLD na 40 calowym monitorze widać dokładnie nazwę niestety zdjęcia telefonem już tak wyraźnie tego nie pokazują. tak więc trzecia para to HAROLD i HARPIA. 7. HITMAN tworzący z GERALTEM czwartą parę. Witek 1 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia Jeszcze dwa zdjęcia wykonane przed startem defilady. 1 para GROMADA I FOX i 5 para GROT I GUSTLIK. Witek 1 Cytuj
sas55 Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia Poprawiłem a swoim poście te nazwy i mamy komplet. Więc było 10 wozów a więc niepełna kompania. Polujemy dalej Andrzej Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia 4 godziny temu, sas55 napisał: Więc było 10 wozów a więc niepełna kompania. Wszystkie czołgi wystąpiły w składach niepełnych kompanii ( po 10 pojazdów) i o tym informowano długo przed defiladą . A dla miłośników fontów takie zdjęcie. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 17 Sierpnia Napisano 17 Sierpnia A jak przeszliśmy do informacji dla modelarzy to GROMADA i towarzysze mają zamalowane oznaczenia taktyczne na błotnikach. Witek Cytuj
Witek Cisłak Napisano 19 Sierpnia Napisano 19 Sierpnia Gdy koledzy paradowali w Warszawie FURIA wybrała się na plażę (no prawie ) w Gdyni. Witek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi