Kacperek315 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Witam. Przedstawiam wam moją prace zrobioną przeze mnie ok. 3 lata temu. Figurki to poskładane różne zestawy, a gruz i inne duperele, to wszystko co mi wpadło w ręce. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Kacperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 nie usunięte nadlewki i brak pomalowania niektórych detali jak paski na manierce rzucają sie w oczy fajny bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 No wiem, że nadlewki widać, ale robiłem to w 2 gimnazjum i jeszcze na to nie zwracałem uwagi. Co do paska, jego powiem szczerze nie zauważyłem i jeszcze dzisiaj to poprawię. I jeszcze 1 poprawka robiłem to 2 lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Nie jest źle - mi to się podoba. Malutka dioramka (winieta), fajnie skomponowana - coś w sobie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 2 gimnazjum Dobry rocznik :] Fajna jest, ładna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 ma swój klimat pomimo niedoróbek w postaci śladów po łączeniach form np. na czapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 niedoróbek w postaci śladów po łączeniach form np. na czapce O tym to ja dobrze wiem, ale jak to robiłem to nei zwracałem na takie rzeczy uwagi i tak jakoś wyszło, ale przynajmniej trochę się nauczyłem podczas budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silent Hunter Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Jak to mówią: Małe cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Nie no ale tak odkopywać :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 29 Grudnia 2009 Share Napisano 29 Grudnia 2009 Bardzo fajna makietka, gustowny nieład ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi