author21 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Model wykonany prosto z pudła w 2008 roku. Malowanie humbrol, lekki wash humbrol, suchy pędzel, wszystko pedzlem !. Błoto, kawa "Sahara", pieprz mielony, wikol. To mój 8 model plastykowy! Niestety znów zdjęcia przy sztucznym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Przydałby się chyba nieco mocniejszy wash, zwłaszcza w okolicach narzędzi. W tym gąski lepiej leżą. Generalnie na poziomie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Bardzo fajny model, tylko to błoto wydaje się takie żółtawe trochę. Świetnie odwzorowane wyeksplatowanie, ja osobiście dodalbym jeszcze troche srebrnej farby na gasienicach, zeby jeszcze odwzorowac ich zuzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Błoto żółtawe, ale to chyba wina zdjęć. Model bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Błoto żółtawe, ale to chyba wina zdjęć. Chyba nie. Pozatym masz potencjal, tylko go rozwijac. Ps. Radze poobserwowac otaczajaca nas nature, bo taki kolor blota ziemi to naprawde nie wiem gdzie mozna znalesc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 (edytowane) Stug jeździł po Czarnobylu? :P nie patrząc na żółć błota to podoba mi się bardzo, chce sobie sprawić takiego ale Trampka 72 i wersje E Edytowane 6 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Fajny modelik, ale też mam przeciwskazania co do błota, ale da się przeżyć, bo sam jeszcze nia mam dobrego sposobu na błoto i nie za dobrze mi to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Pozatym masz potencjal, tylko go rozwijac. Ps. Radze poobserwowac otaczajaca nas nature, bo taki kolor blota ziemi to naprawde nie wiem gdzie mozna znalesc. Pozdrawiam. Zdjęcia trochę przekłamały to błotko, ma kolor jasnej gliny - właśnie obserwowałem na żywo . Jeżdząc dopracy przejeżdzam obok placu budowy i tam taka glina jest, poobserwowałem ja na koparce wyschniętą. Na zywo wyglada ok, mniej żółte jest. Staram się w kazdym modelu inny kolor zrobić błotka. Jak mi się uda w świetle dziennym to zamieszczę zdjęcia, niestety wracając do domu juz zastają mnie ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 gratulejszyn, mam takiego samiutkiego ale 1:35, leży w pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi