Skoti Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Podzielę się z Wami moim najnowszym zakupem. Mam kilka niemieckich czołgów w pudłach, więc czas najwyższy aby i jakiś aliancki pojazd dołączył do poczekalni. Wybór pad na ten model Shermana, z racji jego niecodzienności. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie jego czas i wystąpi w dziale warsztatowym, moje umiejętności operowania aergografem oraz wykorzystania filtrów i pigmentów pozwolą na jego dobre wykonanie. Ale czas na głównego bohatera - oto on: Kalki nie dają zbyt dużego wyboru, natomiast gumisie do natychmistowej wymiany. Zastąpią je metalowe ogniwka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Kalki nie dają zbyt dużego wyboru, natomiast gumisie do natychmistowej wymiany. Zastąpią je metalowe ogniwka. Hmmm lepiej wymienić całego Shermana na nowego Dragonowskiego, a z tego zabrać tylko wyrzutnię... Dokupić blachy, gąski choćby z AFV Clubu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Sam Sherman to zdaje się są wypraski Italerii, tak? Dość wiekowe, ale coś się tam z nich wyciśnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Nie wiem dokładnie czy to są wypraski italieri ale są solidnej jakości z ładnymi spawami oraz fajną fakturą odlewu na wieży. Może nie ma 400 części jak pojazdy z Dragona nie zamierzam go wymieniac na cokolwiek. Na pewno dokupię gąski, a reszta zostaje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 To są ramki z Shermana marines Italeri, poznaje bo kleiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts