Skoti Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Podzielę się z Wami moim najnowszym zakupem. Mam kilka niemieckich czołgów w pudłach, więc czas najwyższy aby i jakiś aliancki pojazd dołączył do poczekalni. Wybór pad na ten model Shermana, z racji jego niecodzienności. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie jego czas i wystąpi w dziale warsztatowym, moje umiejętności operowania aergografem oraz wykorzystania filtrów i pigmentów pozwolą na jego dobre wykonanie. Ale czas na głównego bohatera - oto on: Kalki nie dają zbyt dużego wyboru, natomiast gumisie do natychmistowej wymiany. Zastąpią je metalowe ogniwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Kalki nie dają zbyt dużego wyboru, natomiast gumisie do natychmistowej wymiany. Zastąpią je metalowe ogniwka. Hmmm lepiej wymienić całego Shermana na nowego Dragonowskiego, a z tego zabrać tylko wyrzutnię... Dokupić blachy, gąski choćby z AFV Clubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Sam Sherman to zdaje się są wypraski Italerii, tak? Dość wiekowe, ale coś się tam z nich wyciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Nie wiem dokładnie czy to są wypraski italieri ale są solidnej jakości z ładnymi spawami oraz fajną fakturą odlewu na wieży. Może nie ma 400 części jak pojazdy z Dragona nie zamierzam go wymieniac na cokolwiek. Na pewno dokupię gąski, a reszta zostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 To są ramki z Shermana marines Italeri, poznaje bo kleiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi