Thalgonis Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Ciałko, taki karaluch się trafił Taki projekcik na 2-3 dni - trójka w tym czasie może poschnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Już po bazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego To jest baza - wg instrukcji mają tu być jeszcze jakieś zielone plamy kamo. (nie podobają mi się, ale trudno)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Szpetny pojazd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego 23 godziny temu, Evildead napisał: Szpetny pojazd Z jeszcze bardziej szpetną kolorystyką kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) No taka bryła brzydka ,wiadomo nie pije on wykon , tylko taka pokraka mi się kojarzyła zawsze jak na niego patrzyłem w moje hobby, takie skojarzenie. Edytowane 3 Lutego przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 3 Lutego Autor Share Napisano 3 Lutego Ale wyjątkowo się z Tobą zgadzam! Ja lubię oryginalne tematy, nawet jeżeli są brzydkie jak_nie_powiem_co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 14 Lutego Autor Share Napisano 14 Lutego Tak jak kiedyś pisałem tutaj - u Amusinga gąski to najsłabsze „ogniwo” zestawów pojazdów na gąsienicach... Pół dnia dłubania (jedna strona) a i tak wygląda dosyć uj...o... PS. OK, może ja po prostu nie umiem robić takich rzeczy - nie będę się bronił jak rycerz chusteczki ukochanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Do tego karaluszka będzie rachityczna podstaweczka Pierwszy raz użyłem masy od VMS (bo akurat masy od AK, których do tej pory używałem nie było na magazynie). Ładnie się kładzie, daje dużo czasu na wymodelowanie czego się chce. Ma jednak jedną „wadę”: do ewentualnego wygładzania/modelowania trzeba użyć rozcieńczalnika jak na fotce. Przy masach od AK wystarczy zwykła woda - tutaj z wodą jakoś dziwnie się zachowuje, jakby bardziej się lepiła, przez co trudniej ją układać jak chcemy. No i przy kontakcie z wodą masa robi się wściekle fioletowa, można niby potem poprawić w malowaniu, ale to dodatkowa psikanina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi