ledak Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Czy ktoś zna namiar na stronę z przelicznikiem farb uwzględniajacym farby MRP ( słowackie Mr. Paint- nie gunzowskie Mr.Color). Szukam , ale diabeł ogonem zakrył i nic nie mogę znaleźć. Inne są wszędzie, ale MRP brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego Poszukaj pod hasłem : - > hobby color converter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego MRP są dość dobrze opisane. Szukaj więc konkretnego koloru według jego nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego 2 godziny temu, Wojtek59 napisał: Poszukaj pod hasłem : - > hobby color converter Dokładnie. Niedawno właśnie dodali mrp. Jest też aplikacja na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi