kartoniak Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Witam dziś chciałbym zaprezentować moje pierwsze popiersie z żywicy. Jest to Panzer Officer SS, Skala: 1:9, Producent: Verlinden. Model nabyty na aukcji internetowej za bardzo małe pieniądze. Jest to moja pierwsza figurka z żywicy. Nie polecam nikomu modeli żywicznych trudne do szlifowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 W pierwszej chwili pomyślałem ze pomyliłeś warsztat z galeria możne jednak popracuj nad ta figurka ... dodać delikatnego washa (twarz i wlosy) a później dać kilka warstw rozjaśnień na wszystkie elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Nie polecam nikomu modeli żywicznych trudne do szlifowania. Widać, że to była Twój pierwszy żywiczny model... Poza tym: za bardzo małe pieniądze. I wszystko jasne. Ogólnie rzecz biorąc żywiczne figurki, modele są nieporównywalnie lepsze - oczywiście jeśli kupujemy porządne zestawy a nie klony, czy niepewnych producentów. Polecam Legend Productions, dostępny chociażby w modelcentrum.pl A o Twojej figurce: Eisernes Kreuz pod szyją jest za duży - domyślam się, że to Twoje wykonanie, a nie producenta. Reszta tak jak mówi: Treevil. Figurka w stanie bazowym (70%), teraz czeka Cię konkretna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartoniak Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 Nie oszukujmy się na co dzień kleje karton a plastik kleje dorywczo więc niema doświadczenia co do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi