kartoniak Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Witam dziś chciałbym zaprezentować moje pierwsze popiersie z żywicy. Jest to Panzer Officer SS, Skala: 1:9, Producent: Verlinden. Model nabyty na aukcji internetowej za bardzo małe pieniądze. Jest to moja pierwsza figurka z żywicy. Nie polecam nikomu modeli żywicznych trudne do szlifowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treevill Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 W pierwszej chwili pomyślałem ze pomyliłeś warsztat z galeria możne jednak popracuj nad ta figurka ... dodać delikatnego washa (twarz i wlosy) a później dać kilka warstw rozjaśnień na wszystkie elementy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Nie polecam nikomu modeli żywicznych trudne do szlifowania. Widać, że to była Twój pierwszy żywiczny model... Poza tym: za bardzo małe pieniądze. I wszystko jasne. Ogólnie rzecz biorąc żywiczne figurki, modele są nieporównywalnie lepsze - oczywiście jeśli kupujemy porządne zestawy a nie klony, czy niepewnych producentów. Polecam Legend Productions, dostępny chociażby w modelcentrum.pl A o Twojej figurce: Eisernes Kreuz pod szyją jest za duży - domyślam się, że to Twoje wykonanie, a nie producenta. Reszta tak jak mówi: Treevil. Figurka w stanie bazowym (70%), teraz czeka Cię konkretna robota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoniak Posted November 7, 2008 Author Share Posted November 7, 2008 Nie oszukujmy się na co dzień kleje karton a plastik kleje dorywczo więc niema doświadczenia co do malowania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts