bloodmanpl Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Mój drugi model: Kfz. 305 Opel Blitz -Italeri - 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Model niechlujnie sklejony i pomalowany! Koła powinny być w tym samym kolorze co szoferka a, nie jakimś nie pasującym do reszty... Mógłbyś bardziej się wysilić z paką i brezentem. Model ocenił bym na 1/10 (ten jeden punkt za chęci). Sklejaj więcej i wstawiaj relacje na te forum - koledzy pancerniacy na pewno ci pomogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 co on taki wydęty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Plusem jest to że to niemiecki pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Plusem jest to że to niemiecki pojazd Prawda. Dla innych to minus. Przykro mi, jest źle. To drugi model więc wszystko mogę wybaczyć, ale tak krzywo pomalowanych opon już nie. Tak ciężko nabić koła na wykałaczkę i równo małym pędzlem pomalować? Przy następnym modelu zrób relację na forum i pokazuj każdy krok. Wtedy będziemy mogli ci pomóc. Powo, i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Listopada 2008 Share Napisano 8 Listopada 2008 Przykro mi, jest źle. To drugi model więc wszystko mogę wybaczyć, ale tak krzywo pomalowanych opon już nie. Tak ciężko nabić koła na wykałaczkę i równo małym pędzlem pomalować? Przy następnym modelu zrób relację na forum i pokazuj każdy krok. Wtedy będziemy mogli ci pomóc. mogłeś czarną farbe zmieszać z np. zwykłą wodą i delikatnie po oponach pojechać, wtedy farba by z wodą spłynęła i ułożyła sie idealnie, woda by odparowała i byłoby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Źle sklejony, źle pomalowany słowem wszystko do poprawy. Kabina krzywo, całość się błyszczy, szyby upaciane farbą, felgi niedomalowane podobnie jak tył ramy. Pracuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 błyszczy się jak psu jajca na wiosnę...ale nie zniechęcaj się!!!! pierwsze modele niejednego z nas były gorsze. Ba! moje nawet nie były pomalowane :-P Na początek radziłbym nauczyć się czysto sklejać i szpachlowć a malowanie bym zostawił na następny etap a jak już je opanujesz to eksperymentuj z brudzeniem/niszczeniem/zużyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi