winrich Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego (edytowane) Galijczyk we mgle można powiedzieć. Uschnięte drzewo to sklejone patyki pokryte grubą warstwą chusteczek higienicznych nasączonych obficie wikolem, a leżący konar zrobiony z Milliputa. Edytowane 16 Lutego przez winrich 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Przepiekny i pięknie sfotografowany. Sprawia wrażenie dość szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego 2 godziny temu, socjo1 napisał: Sprawia wrażenie dość szczupłego. Julek odciął im dostawy pod Alezją. Piotrze, moje zdanie znasz, jestem pełen podziwu. Zarówno malowanie odzieży, futra, ale także rąk - pierwsza klasa. Wzbiłeś się ze swoim Galem na wyżyny - nic dziwnego, że chmury zostały poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 16 Lutego Autor Share Napisano 16 Lutego Dziękuję, jest mi miło, że się Wam podoba. Z futra jestem szczególnie zadowolony, z reguły męczę się z takimi nieoczywistymi kolorystycznie elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 18 Lutego Share Napisano 18 Lutego Futro miażdży... Super koncept z mgłą i tłem.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi