winrich Napisano 15 Lutego 2025 Napisano 15 Lutego 2025 (edytowane) Galijczyk we mgle można powiedzieć. Uschnięte drzewo to sklejone patyki pokryte grubą warstwą chusteczek higienicznych nasączonych obficie wikolem, a leżący konar zrobiony z Milliputa. Edytowane 16 Lutego 2025 przez winrich 7 Cytuj
socjo1 Napisano 16 Lutego 2025 Napisano 16 Lutego 2025 Przepiekny i pięknie sfotografowany. Sprawia wrażenie dość szczupłego. Cytuj
zaruk Napisano 16 Lutego 2025 Napisano 16 Lutego 2025 2 godziny temu, socjo1 napisał: Sprawia wrażenie dość szczupłego. Julek odciął im dostawy pod Alezją. Piotrze, moje zdanie znasz, jestem pełen podziwu. Zarówno malowanie odzieży, futra, ale także rąk - pierwsza klasa. Wzbiłeś się ze swoim Galem na wyżyny - nic dziwnego, że chmury zostały poniżej. Cytuj
winrich Napisano 16 Lutego 2025 Autor Napisano 16 Lutego 2025 Dziękuję, jest mi miło, że się Wam podoba. Z futra jestem szczególnie zadowolony, z reguły męczę się z takimi nieoczywistymi kolorystycznie elementami. Cytuj
Michal_1981 Napisano 18 Lutego 2025 Napisano 18 Lutego 2025 Futro miażdży... Super koncept z mgłą i tłem.... 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi