Wachmistrz Napisano 23 Kwietnia Share Napisano 23 Kwietnia Będzie ładny samolocik, tylko nie odpuszczaj przy naciągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja Wczoraj posiedzialem nad naciągami. Użyłem do tego linek AK Hyper Thin Bobbin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja Było ciężko, efekt jest jaki jest. Zastrzały przy kokpicie kompletnie nie pasowały, musiałem je wklejać ponownie, i wygląda to w tamtym rejonie słabo. Dobrze że wkleilem wcześniej olinowanie bo nie dałbym rady ich na tym etapie wkleić. W ten o to sposób kończę warsztat. Następne zdjęcia skończonego modelu w galerii, tam też napisze jakieś posłowie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 11 Maja Share Napisano 11 Maja Mówiłem, że będzie fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi