Herod Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Dużo się maluje, a mniej publikuje na modelworku... ale coś pochwalę. Rzadko trafia mi się napoleonka ale ostatnio dostałem kilka figurek. Wydruki. Doskonałe rzeźby. Poćwiczyłem na nich malowanie nieskomplikowanej bieli i mam ochotę zbudować sobie całą saską brygadę na 1806. Jeżeli ktoś chce zobaczyć więcej prac to tutaj jest moja strona FB. https://www.facebook.com/people/Vae-Victis-Miniature-Painting/100063684184772/?ref=embed_page# 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Gratki, zwłaszcza za gustowne malowanie/cieniowanie bieli. Pozdrawiam Wojciech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego świetne malowanie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Pięknie pomalowane i wycieniowane mundury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 21 Lutego Share Napisano 21 Lutego Efektowna praca. Szkoda że nie dałeś czegoś dla odniesienia skali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi